Kuala Lumpur

Dags för för lite lyx! Vår vistelse i Kuala Lumpur blev super då vi bestämde oss för att lyxa till det och bo på lyxhotell. Jag som kom ensam från Penang mötte upp de andra på hotellet. Personalen på "The Face" tog vänligt emot mig, i mina backpack-kläder, med stor ryggsäck, ur en billig, skitig taxi, men de låtsades som ingenting och tog emot min ryggsäck som lades på en sådan där västställning som man ser på film. Kort efter anlände de andra och vi åkte upp till vår lägenhet på 22 våningen. 
Efter att ha levt på hostel med massa andra så var det ganska skönt att ha en egen soffa med en tv. Vi spenderade en hel del tid framför den tv! 
Under första kvällen åt vi en god sushi-middag och gick för att se twin towers. Sedan beger vi oss tillbaka hem till vår lägenhet.

Andra dagen består av shopping! Kuala Lumpur har ett par enorma shoppinggallerior med märken från hela världen. Så under dagen strosade vi i affärer och shoppade i den mån ryggsäcken och plånboken tillät. När vi efter en lång shoppingdag åkte vi tillbaka till lägenheten.

Har jag glömt att berätta att vårt hotell hade en infinity pool på taket? På 52 våningen? Med utsikt mot twin tower? Oh jo, det hade vi! Så när vi fick tillfälle och vi inte kollade på vår tv, badade vi i den fantastiska poolen. 

Andra dagen tog vi en taxi ut ur staden för att besöka Batu Cave. Batu Cave är en grotta beläget halvt upp i ett berg med olika ingångar, en med djur som spindlar och fladdermöss och en med en mer religiös inriktning. Utanför grottorna nere på 



Andra dagen tog vi en taxi ut ur staden för att besöka Batu Cave. Batu Cave är en grotta beläget halvt upp i ett berg med olika ingångar, en med djur som spindlar och fladdermöss och en med en mer religiös inriktning. Utanför grottorna nere på markyta stod en enorm skulptur av någon religiös Gud. Visst var det kul att se något annat av staden men grottan var inte något speciellt. Förutom varmt och fuktigt... 

På kvällen besökte vi en rooftop bar rätt så högt upp. Med en god drink i handen så kändes livet inte helt fel uppe bland skyskraporna. Dagen efter skulle jag och Linnea åka vidare mot Singapore medan Emelie och Amandas äventyr slutade här! 

Twin Tower! ❤️

Vårt underbara hotell! ❤️